torstai 28. heinäkuuta 2016

Rv 22+0!

Ei olla taas kirjoiteltu mitään vähään aikaan! Muutto ja uuden kodin laittaminen on vienyt kaiken vapaa-ajan. Tehdään molemmat vuorotyötä ja senkin takia yhteinen aika on välillä todella kortilla. Mutta pikkuhiljaa tavarat ovat löytäneet paikkansa ja kaiken kaaoksenkin keskellä tämä asunto on tuntunut todella vahvasti kodilta. Kaikki toimii; asuinalue, naapurusto ja kissatkin alkoivat viihtyä muutaman unettoman yön jälkeen ;)

N on voinut koko ajan suhteellisen hyvin ja Pikkurontista on kuoriutunut melkoinen potkumestari! Iskuja sataa oikealta ja vasemmalta, ylhäältä ja alhaalta ja eilen N sohvalla maatessaan näki kaksi potkua mahan päältä :D Joka ilta nukkumaan mentäessä ollaan hetki kuulosteltu ja tunnusteltu masua ja Pikkurontin menoa; H tunsi ensimmäisen kerran potkut raskausviikolla 20 ja oli se ilman muuta aika huikea hetki <3 Itseasiassa aikaisemmin samana päivänä meillä oli ollut rakenneultra ja masussa kaikki oli hyvin. Pikkurontin sukupuolestakin kätilö antoi melko varman veikkauksen, mutta päätettiin pitää se tieto salaisuutena syntymään asti.

Pikkurontti rv 20+0: 22-25cm ja n. 330g <3


Kaikki on siis sujunut varsin mallikkaasti, vaikka usein tuntuu ettei vieläkään oikein ymmärrä mitä on tapahtumassa ja mitä tuleman pitää! Tajuttiinkin tuossa yksi ilta jutellessa, että kerta meidän kodissa ei oikein näy vauvan tulo mitenkään niin ei mikään ihme, että 
a) Pikkurontin syntymä tuntuu toooosi kaukaiselta asialta 
b) ja sitten kun tätä elämänmuutosta alkaa miettimään, niin syntyy helposti kohtuuton hätä ja huoli siitä miten me pärjätään?
Joten! Tänään me sitten käytiin hakemassa pinnasänky, hoitoalusta, itkuhälytin ja turvakaukalon lämpöpussi! Niillä lähdettiin liikkeelle ja N on tehnyt ihan kunnon listaa kaikista tulevista hankinnoista. Ja kyllä sillä vaan on valtava vaikutus; pelkkä pinnasängyn olemassaolo teki tästä heti sata kertaa todellisempaa :) Pikkurontin laskettuun aikaan enää 126 päivää!


N&H

4 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! :) Ihana juttu että ultrassa kaikki hyvin. Tuo potkujen tunteminen mahan päältä on kyllä ihana ja jännä juttu. Minäkin olen päässyt muutaman potkun Mintun mahan läpi tuntemaan viime viikolla, myös juuri rv 20 alkaen :)

    Teitte yhden päivän aikana sitten oikein kunnolla hankintoja! Vauvan saapuminen tuntuu tosiaan varmasti todellisemmalta nyt kotonakin. :) Meillä on tehty jo kamalasti vaateostoksia mutta ne ovat vaatehuoneessa vielä piilossa, joten vauvaan liittyvää ei oikeastaan ole näkyvillä vielä mitään. Tai no ostimme soittorasian joka roikkuu nyt sängynpäädyssämme, mistä sitä on helppo soitella mahalle silloin tällöin. Tekisi jo mieli alkaa raivata vauvanhuonetta ja alkaa laittaa pinnasänkyä myös :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä ehdottomasti nuo tavarat ja niiden hypistely saa kaiken tuntumaan paljon konkreettisemmalta, varsinkin kun saatiin vielä työkaveriltani ihania pikkuvaatteita vaatekaappiin odottamaan. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi! Saitte seuraajan. :)

    http://yourdaddyisaunicorn.blogspot.fi/

    VastaaPoista