sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Vihdoin!

Meille syntyi pieni tyttö!

Palataan synnytykseen tarkemmin myöhemmin, mutta lyhykäisyydessään: rankkaa oli. Torstaina 15.12 käynnistettiin - itse synnytys oli nopea ja raju, jonka jälkeen N päätyi leikkaussaliin menetettyään niin paljon verta. Vietettiin sairaalassa yhteensä kolme päivää ja tänään kotiuduttiin. Vaikka kokemus oli hurja niin tässä sitä nyt ollaan, hartaasti odotetun pienen ihmisen kanssa. Hän on ihmeellinen pikkuinen ja kaiken jo taakse jääneen tuskan arvoinen. Tumma tukka peittää pään, nenä on pieni nykerö, katse tarkka ja sormet ja varpaat ovat pitkät ja kippuraiset. On temperamenttinen ja tomera kaveri, oikea sisupussi. 50cm ja 3282g täyttä kultaa <3

Aika on täysin pysähtynyt ja tässä sitä nyt vaan ihmetellään toisen ähinää, aivastelua, itkua ja sätkimistä. Yritetään hoitaa häntä parhaamme mukaan.  Tästä se lähtee!

N&H

8 kommenttia:

 1. Onnea pikkutytön johdosta! Hyviä ensipäiviä kotosalla ja tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 2. Onnea koko perheelle! :) Täällä onkin jo odoteltu uutisia ja mietitty, vieläkö siellä ollaan yhtenä kappaleena. Onneksi olette päässeet jo kotiin, nauttikaa ajasta pienen tulokkaan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Iso iso onnitteluhalaus koko perheelle

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut TyttöTriolle! Ihanaa ois kuulla teidän kuulumisia :)

  VastaaPoista